Samtalespillet

Vil du gerne lære din partner bedre at kende på en sjov måde?

Det startede som en julegave til min kone, men nu har jeg pudset det lidt af, tilføjet flere spørgsmål, fjernet andre, gjort lidt ved designet. Og så kunne det jo lige så godt blive delt med verden så andre kan få glæde af det.

Du er velkommen til at tilføje, slette, ændre og på andre måder gøre det til dit eget. Du kan eventuelt lave dine egne bagsider ligesom jeg har gjort.

Fortæl mig gerne vil du får gode ideer til forbedringer, hvordan i bruger det eller hvad der er det bedste spørgsmål.

Du kan finde lidt ideer til hvordan du kan bruge spillet herunder

Download det som word-fil:

Regler

Du kan sådan set selv finde på reglerne, men her kommer fire ideer:

Træk og snak – Tag hele stakken og træk på skift et kort, det kan gøres i sofaen, i køkkenet eller i sengen inden i siger god nat.

Nysgerrigper – Træk 6-8 kort hver, på skift spiller i en runde hvor i stiller mindst et, maks 3 spørgsmål. Træk nye kort fra stakken som erstatning for de stillede.

Dig og mig – Som nysgerrigper, men hvor du vælger 1 spørgsmål du selv besvarer, 2 du stiller til partneren og 1 du slutter med selv at besvarer. Fyld op fra bunken efter runden.

Kim Schumacher – Ja, ham med labyrinten. Lav en bane eller labyrint (ala billedet eller eget design), og skift så til at stille det næste spørgsmål til partneren. Hvis der er mere end et spørgsmål som næste skridt vælger stilleren hvilket der skal besvares.

God fornøjelse